előétel

Franciasaláta recept

  • 0 / 5

Az évtizedek múlnak, minden változik, azonban a franciasaláta recept népszerűsége töretlen. Továbbra is megjelenik a jelesebb összejövetelek vagy ünnepek alkalmával az asztalon. A franciasaláta elválaszthatatlan

Kaszinótojás zománcmártással

  • 0 / 5

A kaszinótojás minden alkalomhoz illik. Legyen húsvét vagy szilveszter, állófogadás vagy bankett, szinte biztos részt vesz az eseményen. Ezeken kívül vendégvárónak is nagyszerű.

Tormakrémes sonkatekercs

  • 0 / 5

A tormakrémes sonkatekercs minden alkalomhoz illik, legyen húsvét vagy szilveszter, állófogadás vagy bankett, szinte biztos résztvevője lesz az eseménynek.

Töltött tojás 3-féle ízben

  • 0 / 5

A töltött tojás népszerű szereplője különböző összejöveteleknek és persze a húsvéti hidegtálaknak. Elkészítése végtelenül egyszerű és gyors.

Camembert sajtos tésztakoszorú pestóval és áfonyalekvárral

  • 0 / 5

A camembert koszorú hihetetlenül egyszerű, gyorsan elkészíthető, rendkívül látványos és finom. Nem hiányozhat egyetlen vendégváró asztaláról sem.

Ráksaláta recept

  • 0 / 5

Többfogásos vacsora esetén a ráksaláta kitűnő kezdő fogás lehet. Nyűgözd le a vendégeidet! Mindössze 15 perc alatt elkészíthető.

Céklás humusz

  • 0 / 5

A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.

Alioli házilag

  • 0 / 5

Ez az alioli egyszerűen, egy botmixer segítségével, percek alatt elkészíthető.. Ebben a receptben egy kicsit elrugaszkodtunk az eredetitől,.

Királyi szendvics falatkák avokádókrémmel és garnélával

  • 0 / 5

Ebben a szendvics falatkák receptben megmutatjuk, hogy néhány apró trükkel egy hagyományos avokádókrémes szendvicset hogyan tudsz igazi mesteri szintre emelni.

Avokádókrém recept – Guacamole

  • 0 / 5

Ma hoztunk egy pillanatok alatt elkészíthető avokádókrém receptet ami mártogatósnak vagy szendvicskrémnek is kiváló.