Franciasaláta recept
Az évtizedek múlnak, minden változik, azonban a franciasaláta recept népszerűsége töretlen. Továbbra is megjelenik a jelesebb összejövetelek vagy ünnepek alkalmával az asztalon. A franciasaláta elválaszthatatlan
Kaszinótojás zománcmártással
A kaszinótojás minden alkalomhoz illik. Legyen húsvét vagy szilveszter, állófogadás vagy bankett, szinte biztos részt vesz az eseményen. Ezeken kívül vendégvárónak is nagyszerű.
Tormakrémes sonkatekercs
A tormakrémes sonkatekercs minden alkalomhoz illik, legyen húsvét vagy szilveszter, állófogadás vagy bankett, szinte biztos résztvevője lesz az eseménynek.
Töltött tojás 3-féle ízben
A töltött tojás népszerű szereplője különböző összejöveteleknek és persze a húsvéti hidegtálaknak. Elkészítése végtelenül egyszerű és gyors.
Camembert sajtos tésztakoszorú pestóval és áfonyalekvárral
A camembert koszorú hihetetlenül egyszerű, gyorsan elkészíthető, rendkívül látványos és finom. Nem hiányozhat egyetlen vendégváró asztaláról sem.
Ráksaláta recept
Többfogásos vacsora esetén a ráksaláta kitűnő kezdő fogás lehet. Nyűgözd le a vendégeidet! Mindössze 15 perc alatt elkészíthető.
Céklás humusz
A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.
Alioli házilag
Ez az alioli egyszerűen, egy botmixer segítségével, percek alatt elkészíthető.. Ebben a receptben egy kicsit elrugaszkodtunk az eredetitől,.
Királyi szendvics falatkák avokádókrémmel és garnélával
Ebben a szendvics falatkák receptben megmutatjuk, hogy néhány apró trükkel egy hagyományos avokádókrémes szendvicset hogyan tudsz igazi mesteri szintre emelni.
Avokádókrém recept – Guacamole
Ma hoztunk egy pillanatok alatt elkészíthető avokádókrém receptet ami mártogatósnak vagy szendvicskrémnek is kiváló.