Mártások, szószok, krémek

Avokádós humusz chilivel

  • 0 / 5

Az avokádós humusz chilivel, egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró. Szendvicsfeltétként, mártogatósként chips-szel feltálalva...

Céklás humusz

  • 0 / 5

A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.

Humusz házilag (csicseriborsókrém)

  • 0 / 5

A humusz, más néven csicseriborsókrém, hazánkban leginkább szendvicskrémként fogyasztva elterjedt. A humusz sokoldalúan felhasználható...

Tahini szósz (szezámpaszta) házilag

  • 0 / 5

A tahini szezámmagból készül, ami a humusznak az egyik fő alapanyaga. Megmutatjuk, hogy ezen kívül még mennyi mindenhez felhasználható.

Citrommáz egyszerűen

  • 0 / 5

A citrommáz számtalan formában elkészíthető. Ebben a receptben mi a citrommáz legegyszerűbb elkészítési formáját mutatjuk be.

Tzatziki saláta

  • 0 / 5

A tzatziki saláta az egyik legnépszerűbb étel a görög konyha számos ízletes fogásai közül. Ez a recept mindössze 10-15 perc alatt elkészíthető.

Alioli házilag

  • 0 / 5

Ez az alioli egyszerűen, egy botmixer segítségével, percek alatt elkészíthető.. Ebben a receptben egy kicsit elrugaszkodtunk az eredetitől,.

Pizzaszósz házilag

  • 0 / 5

Pizzaszósz házilag elkészítve, hidegen kikeverve. Elkészítése egyszerű, gyors és az intenzív paradicsomos-bazsalikomos íze pedig ideális pizzaalapnak.

Ajvár recept

  • 0 / 5

Az ajvár két fő összetevőjét, a padlizsán és a kápia paprika teszi ki, így megkaphatná a sült paprikás padlizsánkrém nevet is. Az eredeti ...

Párizsi krém (Ganaché)

  • 0 / 5

Ez a cukrászatban oly népszerű párizsi krém, egy meleg tejszínnel felolvasztott csokoládéból készült csokikrém. Az arányokkal ...

X