szószok

Ajvár recept

  • 0 / 5

Az ajvár két fő összetevőjét, a padlizsán és a kápia paprika teszi ki, így megkaphatná a sült paprikás padlizsánkrém nevet is. Az eredeti ...

Besamel mártás

  • 0 / 5

A besamel mártás egy klasszikus mártás, amely nélkül a csőben sült ételek, többek között a lasagne is elképzelhetetlen. Remekül illeszkedik húsokhoz, zöldségekhez és tésztákhoz egyaránt.

Velouté mártás laktózmentes és gluténmentes

  • 0 / 5

A velouté mártás, kitűnő alapmártás ami változatosságot jelenthet laktózmentes és/vagy gluténmentes diéta esetén is. Mindamellett, hogy a ez a mártás remek alapmártás, számtalan módón variálható.

Velouté mártás

  • 0 / 5

Velouté mártás, más néven fehér mártás. Majdnem teljesen megegyezik a Bechamel mártással, azonban a tej helyett csont-, vagy húsalaplevet használunk.

X