Reggeli

Brokkoli kenyér

  • 0 / 5

A kenyérimádók és egyben gluténérzékenyek egyik kedvenc kenyere lehet ez a zöldségkenyér, vagyis a brokkoli kenyér...

Töltött tojás 3-féle ízben

  • 0 / 5

A töltött tojás népszerű szereplője különböző összejöveteleknek és persze a húsvéti hidegtálaknak. Elkészítése végtelenül egyszerű és gyors.

Cukkinis omlett tekercs (sajtos, tonhalas)

  • 5 / 5

Az omlett tekercs új megvilágításba helyezi a sablonos, megszokott formában elkészített omletteket. Tegyél egy próbát, megéri!

Avokádós humusz chilivel

  • 0 / 5

Az avokádós humusz chilivel, egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró. Szendvicsfeltétként, mártogatósként chips-szel feltálalva...

Céklás humusz

  • 0 / 5

A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.

Humusz házilag (csicseriborsókrém)

  • 0 / 5

A humusz, más néven csicseriborsókrém, hazánkban leginkább szendvicskrémként fogyasztva elterjedt. A humusz sokoldalúan felhasználható...

Avokádókrém – Mártogatós surimivel és garnélával

  • 0 / 5

Az avokádókrém mindamellett, hogy kitűnő vendégváró, egyszerűen beépíthető a mindennapi egészséges táplálkozási szokások közé.

Ajvár recept

  • 0 / 5

Az ajvár két fő összetevőjét, a padlizsán és a kápia paprika teszi ki, így megkaphatná a sült paprikás padlizsánkrém nevet is. Az eredeti ...

Mediterrán omlett articsókával

  • 0 / 5

A mediterrán omlett egy ritkán fogyasztott reggeli, legalábbis Magyarországon. Tuti, hogy múlnak el úgy életek, hogy valaki soha életében nem próbálta az articsókát, pedig érdemes.

Spanyol omlett (krumplis omlett)

  • 0 / 5

A spanyol omlett, a spanyoloknál torilla néven fut. Ez a burgonyával készült omlett egy tipikus étele a spanyol gasztronómiának. Számtalan formában feltálalható.