Brokkoli kenyér
A kenyérimádók és egyben gluténérzékenyek egyik kedvenc kenyere lehet ez a zöldségkenyér, vagyis a brokkoli kenyér...
Töltött tojás 3-féle ízben
A töltött tojás népszerű szereplője különböző összejöveteleknek és persze a húsvéti hidegtálaknak. Elkészítése végtelenül egyszerű és gyors.
Cukkinis omlett tekercs (sajtos, tonhalas)
Az omlett tekercs új megvilágításba helyezi a sablonos, megszokott formában elkészített omletteket. Tegyél egy próbát, megéri!
Avokádós humusz chilivel
Az avokádós humusz chilivel, egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró. Szendvicsfeltétként, mártogatósként chips-szel feltálalva...
Céklás humusz
A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.
Humusz házilag (csicseriborsókrém)
A humusz, más néven csicseriborsókrém, hazánkban leginkább szendvicskrémként fogyasztva elterjedt. A humusz sokoldalúan felhasználható...
Avokádókrém – Mártogatós surimivel és garnélával
Az avokádókrém mindamellett, hogy kitűnő vendégváró, egyszerűen beépíthető a mindennapi egészséges táplálkozási szokások közé.
Ajvár recept
Az ajvár két fő összetevőjét, a padlizsán és a kápia paprika teszi ki, így megkaphatná a sült paprikás padlizsánkrém nevet is. Az eredeti ...
Mediterrán omlett articsókával
A mediterrán omlett egy ritkán fogyasztott reggeli, legalábbis Magyarországon. Tuti, hogy múlnak el úgy életek, hogy valaki soha életében nem próbálta az articsókát, pedig érdemes.
Spanyol omlett (krumplis omlett)
A spanyol omlett, a spanyoloknál torilla néven fut. Ez a burgonyával készült omlett egy tipikus étele a spanyol gasztronómiának. Számtalan formában feltálalható.