Mártások, szószok, krémek

Házi pesto

  • 0 / 5

A házi pesto pár perc alatt, könnyedén elkészíthető és számtalan olaszos étel készíthető belőle. Nézd meg a receptet és olvasd el a hozzá ...

Bolognai mártás

  • 0 / 5

Íme egy igen népszerű és egyszerűen elkészíthető bolognai mártás recept. Akár kezdők számára is egy ideális első recept és akár többféle étel alapja is lehet.

Főzött csokikrém tortába

  • 0 / 5

Ha egy torta töltésére és bevonásra alkalmas főzött csokikrém receptet keresel, melynek elkészítése egyszerű és gyors, akkor ez a te recepted!

Kárpáti ragu

  • 0 / 5

A kárpáti ragu, avagy kapros rákragu nem más, mint egy rákból és gombából készült tejszínes ragu,mártás. Közismertebb neve a "kárpáti módra"

Töltött tojás 3-féle ízben

  • 0 / 5

A töltött tojás népszerű szereplője különböző összejöveteleknek és persze a húsvéti hidegtálaknak. Elkészítése végtelenül egyszerű és gyors.

Csokis vajkrém

  • 0 / 5

Egy finom csokis vajkrém recept nem hiányozhat a recepttárunkból. Nagyon jól jön torták, sütik díszítéséhez, tölteléknek, vagy bevonóként is.

Avokádós humusz chilivel

  • 0 / 5

Az avokádós humusz chilivel, egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró. Szendvicsfeltétként, mártogatósként chips-szel feltálalva...

Céklás humusz

  • 0 / 5

A céklás humusz egy igazi különlegesség. Nagyszerű vendégváró, mártogatósként vagy/és szendvicsfeltétként feltálalva.

Humusz házilag (csicseriborsókrém)

  • 0 / 5

A humusz, más néven csicseriborsókrém, hazánkban leginkább szendvicskrémként fogyasztva elterjedt. A humusz sokoldalúan felhasználható...

Tahini szósz (szezámpaszta) házilag

  • 0 / 5

A tahini szezámmagból készül, ami a humusznak az egyik fő alapanyaga. Megmutatjuk, hogy ezen kívül még mennyi mindenhez felhasználható.