Blog

Kreatív szalvétahajtogatás húsvétra – 3 figura egyszerűen: nyuszi, répa, vezeklő

Az ünnepi asztalra hoztunk ma 3 szalvéta hajtogatást, kedves figurákkal. A karantén és a tavaszi szünet ideje alatt kreatív és

Continue Reading

Ötletes ételdekoráció – Tuile Coral

Tuile Coral készítése a sztárséfek mintájára Az ételdekorációk sokaságából a tuile coral ételdíszt hoztunk mára, mely nem igényel speciális felszerelést

Continue Reading

Húsvéti tojásfestés kétféle technikával

Ismét közeleg a húsvét, így lassan el kell döntenünk, milyen húsvéti tojásokkal, dekorációkkal várjuk a locsolókat. Megközelítés kérdése, hogy a

Continue Reading

Mi a különbség a burrito, fajita és taco között?

A kételyeid eloszlatására és hogy büszkélkedhess gasztronómiai tudásoddal 😊, ma elmeséljük, hogy melyek a két tradicionális konyha, az eredeti mexikói

Continue Reading

Avokádó: Mi mindenre jó

Valójában kezdhetném azzal, hogy az avokádó egy igazi szuperétel, de nem szeretném, hogy ez a kifejezés elcsépeltté váljon, mint, ahogy

Continue Reading

Cukormáz recept

Sok kis és nagy gyermekes családnál hagyomány a mézeskalács vagy gyömbér keksz cukormázzal rajzolása és színezése. Vidám, karácsonyi finomság, amit

Continue Reading

Chia mag a hétköznapokban

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a chia mag egy igazi szuper étel. Fogyasztása egyaránt ajánlott gyerekeknek, felnötteknek és idöseknek is. Számos fontos

Continue Reading

Ünnepi ételdíszítés

Szeretnéd meglepni az asztaltársaságot az étel különleges megjelenésével? Ma megmutatjuk hogyan díszítenek a profi szakácsok.  Hétköznapi alapanyagokból apró trükkel valódi

Continue Reading

Szalvétahajtogatás karácsonyra

Az advent, a karácsonyvárás időszakában nem csak otthonunk és környezetünk de a  lelkünk is ünneplőbe öltözik. A karácsony varázsához hozzátartozik

Continue Reading

Datolya hatása az egészségre

Más népszerűbb gyümölcsökkel szemben, mint például a banán, a narancs és az alma, a datolya tartalmaz fehérjét. Ezenkívül telítetlen zsírsavakat,

Continue Reading