Blog

Tippek a datolya felhasználására

A datolya rostokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban gazdag gyümölcs, emiatt rengeteg jótékony hatással bír. Érdemes fontolóra venni, hogy beépítsük

Tovább olvasok

Datolya, mint természetes édesítő

A datolya, házilag egyszerűen elkészíthető, 100% természetes édesítőszer alapanyagaként is kíváló. Mindösszesen víz hozzáadásával és egy botmixer vagy turmixgép segítségével

Tovább olvasok

Vízforralás

Joggal merülhet fel Benned a kérdés, hogy a sót a víz felforrása előtt, vagy után kell beletenni. Egyáltalán van-e jelentősége

Tovább olvasok

Bazsalikom hatása az egészségre

Amit a bazsalikomról jó tudni:A bazsalikom, mint minden más magas illóolaj tartalommal rendelkező fűszernövényt, próbáljuk meg a főzés során csak

Tovább olvasok

Bazsalikom a hétköznapokban

Bazsalikom elterjedése A kerti bazsalikom, zöldbazsalikom, vagy még szokták édes bazsalikomnak is nevezni (Ocimum basilicum), egy igen jellegzetes kinézetű és

Tovább olvasok

Amit a spenótról tudni érdemes

Összességében kimondható, hogy a spenót egy egészséges zöldség. Igaz a sok jó tulajdonság mellett azért akadnak nem túl hasznos dolgok

Tovább olvasok