- 2020.10.30.
- by Kulka Nikoletta
- 0 Like
- 0 / 5
- Konyha: Spanyol ételek
- Nehézség: Könnyű

- ElÅ‘készÃtés5 perc
- Sütés/főzés35 perc
- Adag2
- Megtekintés1 199
A csicseriborsó recept spenóttal egy népszerű étele a spanyol konyhának, melyet Sevillában készÃtenek a legÃzletesebben.
HÃres vegán alaprecept amit ha úgy tetszik gazdagÃthatunk tojással, hallal vagy ahogy én tettem kolbásszal. Egyszerű, szerény, gazdaságos és rendkÃvül Ãzletes!
Sokan feltételezik, hogy bonyolult és nehézkes az elkészÃtése, azonban meglátod milyen gyorsan és könnyedén Ãzletes és tápláló ételt varázsolhatsz az asztalra és változatosságot a mindennapokba.
Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal videó:
Hozzávalók
ReceptleÃrás

Vágd apró kockára a vöröshagymát, karikára a sárgarépát és a kolbászt.

Olivaolajon pirÃtsd a hagymát fehéredésig, majd add hozzá a karikára vágott kolbászt.

Mikor a kolbász kicsit átsült, add hozzá a finom szeletekre vágott fokhagymát és a feldarabolt sárgarépát, majd addig párold az elegyet, amÃg a zöldségek félkészek nem lesznek. Ezután add hozzá a megmosott egész spenótleveleket.

Amikor megfonnyadtak a spenótlevelek, keverj hozzá 3 evőkanál paradicsompürét.

Abban az esetben ha konzerv/befÅ‘tt csicseriborsó van otthon, szűrd le és alaposan öblÃtsd át használat elÅ‘tt, majd ezt is keverd hozzá.

Önts fel 500ml alaplével, vagy vÃzzel.

Utolsó lépésként az őrölt mandulával főzd össze az ételt.
Conclusion
Sok szeretettel ajánljuk Neked! Jó étvágyat hozzá!
Nézd meg ezeket a recepteket is:
Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal
Hozzávalók
Follow The Directions

Vágd apró kockára a vöröshagymát, karikára a sárgarépát és a kolbászt.

Olivaolajon pirÃtsd a hagymát fehéredésig, majd add hozzá a karikára vágott kolbászt.

Mikor a kolbász kicsit átsült, add hozzá a finom szeletekre vágott fokhagymát és a feldarabolt sárgarépát, majd addig párold az elegyet, amÃg a zöldségek félkészek nem lesznek. Ezután add hozzá a megmosott egész spenótleveleket.

Amikor megfonnyadtak a spenótlevelek, keverj hozzá 3 evőkanál paradicsompürét.

Abban az esetben ha konzerv/befÅ‘tt csicseriborsó van otthon, szűrd le és alaposan öblÃtsd át használat elÅ‘tt, majd ezt is keverd hozzá.

Önts fel 500ml alaplével, vagy vÃzzel.

Utolsó lépésként az őrölt mandulával főzd össze az ételt.
Szólj hozzá!