Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal

  • Előkészítés
    5 perc
  • Sütés/főzés
    35 perc
  • Adag
    2
  • Megtekintés
    2 061

A csicseriborsó recept spenóttal egy népszerű étele a spanyol konyhának, melyet Sevillában készítenek a legízletesebben.

Híres vegán alaprecept amit ha úgy tetszik gazdagíthatunk tojással, hallal vagy ahogy én tettem kolbásszal. Egyszerű, szerény, gazdaságos és rendkívül ízletes!

Sokan feltételezik, hogy bonyolult és nehézkes az elkészítése, azonban meglátod milyen gyorsan és könnyedén ízletes és tápláló ételt varázsolhatsz az asztalra és változatosságot a mindennapokba.

Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal videó:

Hozzávalók

    Receptleírás

    Lépés 1

    Vágd apró kockára a vöröshagymát, karikára a sárgarépát és a kolbászt.

    Lépés 2

    Olivaolajon pirítsd a hagymát fehéredésig, majd add hozzá a karikára vágott kolbászt.

    Lépés 3

    Mikor a kolbász kicsit átsült, add hozzá a finom szeletekre vágott fokhagymát és a feldarabolt sárgarépát, majd addig párold az elegyet, amíg a zöldségek félkészek nem lesznek. Ezután add hozzá a megmosott egész spenótleveleket.

    Lépés 4

    Amikor megfonnyadtak a spenótlevelek, keverj hozzá 3 evőkanál paradicsompürét.

    Lépés 5

    Abban az esetben ha konzerv/befőtt csicseriborsó van otthon, szűrd le és alaposan öblítsd át használat előtt, majd ezt is keverd hozzá.

    Lépés 6

    Önts fel 500ml alaplével, vagy vízzel.

    Lépés 7

    Utolsó lépésként az őrölt mandulával főzd össze az ételt.

    Conclusion

    Sok szeretettel ajánljuk Neked! Jó étvágyat hozzá!

    Download PDF

    Nézd meg ezeket a recepteket is:

    Szólj hozzá!

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük