Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal

  • Előkészítés
    5 perc
  • Sütés/főzés
    35 perc
  • Adag
    2
  • Ready In
    40 perc

A csicseriborsó recept spenóttal egy népszerű étele a spanyol konyhának, melyet Sevillában készítenek a legízletesebben.

Híres vegán alaprecept amit ha úgy tetszik gazdagíthatunk tojással, hallal vagy ahogy én tettem kolbásszal. Egyszerű, szerény, gazdaságos és rendkívül ízletes!

Sokan feltételezik, hogy bonyolult és nehézkes az elkészítése, azonban meglátod milyen gyorsan és könnyedén ízletes és tápláló ételt varázsolhatsz az asztalra és változatosságot a mindennapokba.

Spenótos csicseriborsó recept kolbásszal videó:

Ingredients

    Directions

    Step1

    Vágd apró kockára a vöröshagymát, karikára a sárgarépát és a kolbászt.

    Step2

    Olivaolajon pirítsd a hagymát fehéredésig, majd add hozzá a karikára vágott kolbászt.

    Step3

    Mikor a kolbász kicsit átsült, add hozzá a finom szeletekre vágott fokhagymát és a feldarabolt sárgarépát, majd addig párold az elegyet, amíg a zöldségek félkészek nem lesznek. Ezután add hozzá a megmosott egész spenótleveleket.

    Step4

    Amikor megfonnyadtak a spenótlevelek, keverj hozzá 3 evőkanál paradicsompürét.

    Step5

    Abban az esetben ha konzerv/befőtt csicseriborsó van otthon, szűrd le és alaposan öblítsd át használat előtt, majd ezt is keverd hozzá.

    Step6

    Önts fel 500ml alaplével, vagy vízzel.

    Step7

    Utolsó lépésként az őrölt mandulával főzd össze az ételt.

    Conclusion

    Sok szeretettel ajánljuk Neked! Jó étvágyat hozzá!

    Download PDF

    Nézd meg ezeket a recepteket is:

    Leave a Review

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük