garnélarák

Kárpáti ragu

  • 0 / 5

A kárpáti ragu, avagy kapros rákragu nem más, mint egy rákból és gombából készült tejszínes ragu,mártás. Közismertebb neve a "kárpáti módra"

Ráksaláta recept

  • 0 / 5

Többfogásos vacsora esetén a ráksaláta kitűnő kezdő fogás lehet. Nyűgözd le a vendégeidet! Mindössze 15 perc alatt elkészíthető.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A sütik adatait az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat lát el, mint például a felismerés, amikor visszatér weboldalunkra, ne kelljen újból elfogadni és beállítani a sütiket, vagy segíti csapatunknak megérteni, hogy a webhely mely részeit találja a legérdekesebbnek és leghasznosabbnak.