Tippek a datolya felhasználására
Nem árt tudni, hogy főzés alkalmával a datolya jótékony tulajdonságai kevésbé érvényesülnek, mivel hő hatására az ásványi anyagok veszítenek a
Tovább olvasokNem árt tudni, hogy főzés alkalmával a datolya jótékony tulajdonságai kevésbé érvényesülnek, mivel hő hatására az ásványi anyagok veszítenek a
Tovább olvasokÍme egy egyszerűen készíthető natúr édesítőszer. A recept alatt adunk néhány tippet, jótanácsot is ;).
Tovább olvasokEz csak egy aprócska trükk, amivel gyorsíthatod, vagy legalábbis nem lassítod a vízforralás idejének hosszát...
Tovább olvasokA bazsalikom, mint minden más magas illóolajtartalommal rendelkezö füszernövényt, próbáljuk meg a fözés során csak a legutolsó fázisban az ételhez
Tovább olvasokTermészetesen a bazsalikom használata elsödlegesen az ételek füszerezésben játszik szerepet, mint kíváló füszernövény. A konyha világán kívül, a rengeteg jótékony
Tovább olvasokMint minden élelmiszerrel kapcsolatban, a spenótról is elmondható, hogy mértékkel való fogyasztása nem okoz egészségügyi problémákat. Összességében ...
Tovább olvasok