Blog

Tippek a datolya felhasználására

Nem árt tudni, hogy főzés alkalmával a datolya jótékony tulajdonságai kevésbé érvényesülnek, mivel hő hatására az ásványi anyagok veszítenek a

Tovább olvasok
Datolya mint természetes édesítö

Datolya, mint természetes édesítő

Íme egy egyszerűen készíthető natúr édesítőszer. A recept alatt adunk néhány tippet, jótanácsot is ;).

Tovább olvasok

Vízforralás

Ez csak egy aprócska trükk, amivel gyorsíthatod, vagy legalábbis nem lassítod a vízforralás idejének hosszát...

Tovább olvasok

Bazsalikom hatása az egészségre

A bazsalikom, mint minden más magas illóolajtartalommal rendelkezö füszernövényt, próbáljuk meg a fözés során csak a legutolsó fázisban az ételhez

Tovább olvasok

Bazsalikom a hétköznapokban

Természetesen a bazsalikom használata elsödlegesen az ételek füszerezésben játszik szerepet, mint kíváló füszernövény. A konyha világán kívül, a rengeteg jótékony

Tovább olvasok
spenót1

Amit a spenótról tudni érdemes

Mint minden élelmiszerrel kapcsolatban, a spenótról is elmondható, hogy mértékkel való fogyasztása nem okoz egészségügyi problémákat. Összességében ...

Tovább olvasok