Tippek a datolya felhasználására
Nem árt tudni, hogy főzés alkalmával a datolya jótékony tulajdonságai kevésbé érvényesülnek, mivel hő hatására az ásványi anyagok veszítenek a
Continue ReadingNem árt tudni, hogy főzés alkalmával a datolya jótékony tulajdonságai kevésbé érvényesülnek, mivel hő hatására az ásványi anyagok veszítenek a
Continue ReadingÍme egy egyszerűen készíthető natúr édesítőszer. A recept alatt adunk néhány tippet, jótanácsot is ;).
Continue ReadingEz csak egy aprócska trükk, amivel gyorsíthatod, vagy legalábbis nem lassítod a vízforralás idejének hosszát...
Continue ReadingA bazsalikom, mint minden más magas illóolajtartalommal rendelkezö füszernövényt, próbáljuk meg a fözés során csak a legutolsó fázisban az ételhez
Continue ReadingTermészetesen a bazsalikom használata elsödlegesen az ételek füszerezésben játszik szerepet, mint kíváló füszernövény. A konyha világán kívül, a rengeteg jótékony
Continue ReadingMint minden élelmiszerrel kapcsolatban, a spenótról is elmondható, hogy mértékkel való fogyasztása nem okoz egészségügyi problémákat. Összességében ...
Continue Reading