Céklás sajtkrém recept

ceklas sajtkrem kep
  • Előkészítés
    10 perc
  • Adag
    4
  • Megtekintés
    1 206

A céklás receptek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető recept, a céklás sajtkrém. Ez a csodálatos bíborszínű finomság, többféleképpen is felhasználható. Ideális hidegtálak és szendvicsek elkészítéséhez, de kitűnő mártogatósnak is. Ebben az esetben a krém sűrűségét a joghurt hozzáadásával tudod szabályozni. Több joghurttal a krém lágyabb és hígabb lesz, míg a joghurt elhagyásával sűrű, kenhető sajtkrémet kapsz.

A fogyni vágyóknak, vagy épp húsmentes böjtnapokat tartóknak is ajánlott. A cékla igazi vitaminbomba, remek rost és ásványianyag-forrás.

Céklás sajtkrém recept videó (a videó 2. felében található):

Hozzávalók

    Receptleírás

    Lépés 1
    céklas sajtkrem

    A hozzávalókat helyezd egy turmixgépbe.

    Lépés 2
    ceklas sajtkrem9

    Turmixold teljesen homogénre (akár botmixerrel is elkészíthető). Ha a krémet nem használod fel közvetlen, akkor tárold egy lezárt edényben a hűtőben.

    Download PDF

    Nézd meg ezeket a recepteket is:

    Szólj hozzá!

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük