csicseriborsó

A csicseriborsó élettani hatása

A csicseriborsó, népiesen bagolyborsó, egy kiemelkedően magas tápértékű és növényi fehérjetartalmú hüvelyes zöldségféle. Hazánkban leginkább szárított, konzerves és üveges formában

Continue Reading

Csicseriborsó elkészítése és felhasználása

Hazánkban a csicseriborsó leginkább a reformkonyha keretein belül elterjedt. A vegetáriánus és vegán étrendet követők egyik fontos alapanyaga. A kihívást

Continue Reading
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A sütik adatait az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat lát el, mint például a felismerés, amikor visszatér weboldalunkra, ne kelljen újból elfogadni és beállítani a sütiket, vagy segíti csapatunknak megérteni, hogy a webhely mely részeit találja a legérdekesebbnek és leghasznosabbnak.